جمعه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ ۱۱:۵۹ ۷۴
طبقه بندی:
  • اخبار
  • اخبار شوراهای هماهنگی استانی
  • اخبار ویژه
چچ

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در نشست مشترک مدیران ارشد با استاندار اصفهان:آشنایی مسوولان با خدمات و فرایندهای بیمه‌ای به توسعه بیمه کمک می کند

به گزارش روابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، جلسه دیدار با استاندار اصفهان که با حضور رئیس کل بیمه مرکزی ج.ا.ایران، رئیس کل دادگستری استان اصفهان، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران، معاونین و مدیران استانداری ...

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در نشست مشترک مدیران ارشد با استاندار اصفهان:\r\n\r\nآشنایی مسوولان با خدمات و فرایندهای بیمه‌ای به توسعه بیمه کمک می کند

به گزارش روابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، جلسه دیدار با استاندار اصفهان که با حضور رئیس کل بیمه مرکزی ج.ا.ایران، رئیس کل دادگستری استان اصفهان، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران، معاونین و مدیران استانداری اصفهان، رئیس پلیس راهور استان و مدیر کل راهداری استان برگزار گردید و حاضران دیدگاه های خود را در خصوص مسائل بیمه ای عنوان کردند.

در این جلسه دکتر کریمی با اشاره به اعمال تحریم های مختلف برای تضعیف صنعت بیمه فرمودند: تلاش بیمه گران با هدایت بیمه مرکزی سبب شد که نه تنها این صنعت تضعیف نشود بلکه با اتکاء به توان و تخصص داخل کشور ، ریسک های بزرگ کشور پوشش داده شود.

دکتر کریمی با اشاره به برخی از آمارهای بیمه ای در سطح استان اصفهان، گفت: تعامل قوه قضاییه با شرکت‌های بیمه ای باعث شناخت بیشتر از حساسیت های دو طرف‌ شده و این موضوع در نهایت به افزایش ضریب نفوذ بیمه منتهی خواهدشد.

همچنین در ادامه رئیس کل بیمه مرکزی ج.ا.ایران گفت: یکی ازفرصت های بیمه در این سند مردمی کردن آن است که برنامه هایی مانند کروکی آنلاین، فراهم آوری زمینه های لازم برای بهره گیری مناسب از سامانه جامع اطلاعات و استفاده از تکنولوژی‌های نوین برای تسریع و تسهیل ارائه خدمات بیمه ای به مردم از آن جمله است که می تواند تاثیر زیادی در کاهش تقلبات و تخلفات داشته باشد.

مهندس بهزاد پور ا اعلام آمادگی صنعت بیمه برای تعریف پروژه‌هاو برنامه های‌لازم با هدف توسعه بیمه گفت :وظیفه اصلی این صنعت پوشش ریسک های مختلف است وبرای عملیاتی شدن این موضوع باید از تمامی ظرفیت های کشور در همه مناطق استفاده کرد.

گفتنی است در این نشست به مسائلی همچون اعتبار ویژه برای پیشگیری از خطرات، ضرورت آموزش مفاهیم بیمه ای به مدیران و دست اندرکاران، پرداخت سریع خسارتهای بیمه ای، عدم اجرای ماده ۴۰ قانون بیمه شخص ثالث، بالا بردن اختیارت بیمه ای در استانها،  ایجاد انگیزه برای کارشناسان تصادفات، روشنگری کافی در خصوص خودروهای متعارف و غیر متعارف، هماهنگی های لازم برای اعزام سریع  ارزیابان خسارت به محل حادثه، تقاضای سرمایه گذاری بیمه ای در استان و برنامه ریزی برای افزایش بیمه برای ساختمان، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آدرس کوتاه شده: