جمعه, ۲۶ مهر ۱۳۹۸ ۱۱:۵۰ ۴۴
طبقه بندی:
  • اخبار
  • اخبار شرکتها
  • اخبار ویژه
چچ

ضمیری: توسعه بیمه های زندگی یکی از مهم ترین نیازهای اقتصاد ملی در شرایط کنونی است

مدیرعامل بیمه پاسارگاد:صنعت بیمه کشور توان علمی و عملی لازم را برای توسعه بیمه های زندگی داراست که با تدبیر، برنامه ریزی و مدیریت می تواند به ثمر برسد

ضمیری: توسعه بیمه های زندگی یکی از مهم ترین نیازهای اقتصاد ملی در شرایط کنونی است

معصوم ضمیری طی سخنانی در دومین همایش بیمه های عمر و تأمین آتیه رسیدن به اهداف مندرج در برنامه ششم توسعه کشور برای گسترش بیمه های زندگی را دور از دسترس ندانسته و بیان داشت: تجربه کشورهای پیشرفته نشان می دهد سرمایه گذاری منابع حاصل از ذخایر ریاضی بیمه های زندگی، از ابزارهای مطمئن در تأمین مالی پایدار بوده است. از دیگر سوی رویکرد جامعه به خرید بیمه های زندگی حاکی از ارتقاء اعتماد مردم به صنعت بیمه در چند سال اخیر است. اما این روند برای دستیابی به آن چه که در برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور مقرر شده، کافی نیست بلکه تحولات و ابزار مضاعفی را در عرضه بیمه های زندگی ایجاب می نماید؛ در این صورت است که رسیدن به اهداف پیش بینی شده و کسب اعتماد بیش از پیش مردم به صنعت بیمه دور از دسترس نخواهد بود.
وی سپس به محورهای دومین همایش بیمه های عمر و تأمین آتیه پرداخت و درباره اهم پیش نیازها و الزامات توسعه بیمه های زندگی گفت: این پیش نیارها شامل طراحی محصولات متناسب با خصوصیات اجتماعی و نیازهای آحاد مختلف جامعه و آموزش و تجهیز سرمایه انسانی به دانش فنی بیمه های طراحی و اجرای نرم افزار جامع IT، منطبق با مقررات مصوب شورای عالی بیمه و با مختصات اساسی، طراحی سیستم حسابداری جامع به منظور نگهداری اطلاعات، محاسبات فنی و مالی بویژه ذخائر ریاضی، وام بیمه گذاران، مشارکت در منافع بیمه گذاران، طراحی، تربیت و تجهیز سازمان فروش تخصصی برای عرضه بیمه های زندگی با تأکید بر بازاریابی، مدیریت، کنترل و نظارت مطلوب بر اجزای سازمان می شود.
وی در بخش دوم سخنان خود گزارش اجمالی از عملکرد بیمه پاسارگاد در بخش بیمه های زندگی پرداخت و گفت: اطلاعات اجمالی برای دوره ۵ سال نشان دهنده توفیـق نسبی شرکت در کسب سهم مناسب از بـازار بیمه های زندگی می باشد که امید است با تدابیر و برنامه ریزی های انجام شده و حمایت های سازنده بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفقیت های حاصله بصورت مستمر و فزاینده ادامه داشته باشد.
مدیرعامل بیمه پاسارگاد درباره حق بیمه وصولی بیمه نامه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد توضیح داد: حق بیمه وصولی بیمه های عمر و تأمین آتیه شرکت در سال ۱۳۹۷ مبلغ ۲۷۹ر۷۸۰ر۱۳ میلیون ریال (۳۷۸ر۱ میلیارد تومان) بوده است که نسبت به سال قبل ۵۲ درصد رشد را نشان می دهد و بالغ بر ۶۰ درصد از پرتفوی شرکت را تشکیل می دهد. حق بیمه وصولی شش ماهه اول سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۴۰۱ر۰۳۵ر۹ میلیون ریال می باشد که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۵۵ درصدی را نشان می دهد.
وی تصریح کرد: با توجه به روند مذکور، حق بیمه عمر و تأمین آتیه برای  سال ۱۳۹۸ مبلغ ۲۰۷ر۱۱۹ر۲۰ میلیون ریال (دو هزار میلیارد تومان) برآورد می شود که نسبت به سال ۱۳۹۷، دارای ۴۶ درصد رشد می باشد.
مدیرعامل بیمه پاسارگاد درباره ذخیره ریاضی بیمه نامه های عمر و تامین آتیه این شرکت نیز گفت: کل ذخیره ریاضی در پایان سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۶۱۲ر۵۱۳ر۴۳ میلیون ریال برآورد می شود. که سهم اتکایی آن بالغ بر ۷۴۱ر۷۵۲ر۱۳ میلیون ریال و سهم نگهداری نیز بالغ بر ۸۷۱ر۷۶۰ر۲۹ میلیون ریال می شود.
ضمیری سرمایه گذاری از محل ذخایر ریاضی را تا پایان شهریور ۹۸ به میزان ۷۱۰ر۸۳۹ر۲۴ میلیون ریال، ذخایر مشارکت در منافع را در شش ماهه نخست ۱۳۹۸ مبلغ ۷۴۱ر۳۰۰ میلیون ریال و ذخیره ریاضی کل را نیز تا پایان شهریور ۱۳۹۸ به مبلغ ۱۵۷ر۵۸۵ر۳۶ میلیون ریال با رشد ۲۷ درصدی نسبت به سال پیش از آن و میانگین نرخ بازذده سرمایه را نیز در شش ماه نخست سال  ۹۸ را نیز ۱۹٫۲۴ اعلام کرد.
وی در ادامه به موضوع وام های پرداختی به بیمه گذاران عمر و تامین آتیه شرکت بیمه پاسارگاد اشاره کرد و گفت:  در پایان سال ۱۳۹۷ مبلغ ۸۶۸ر۷۴۹ر۳ میلیون ریال وام به بیمه گذاران بیمه های عمر و تأمین آتیه پرداخت شده که نزدیک به ۲۰ درصد ذخائر ریاضی سهم نگهداری است.  همچنین مبلغ وام مذکور در پایان شهریور ماه سال ۱۳۹۸ مبلغ ۹۷۷ر۸۹۱ر۴ میلیون ریال می باشد.
ضمیری درباره ترکیب سنی بیمه شدگان بیمه نامه های صادره عمر و تأمین آتیه تا ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸ بیمه پاسارگاد نیز گفت: از این میان۳۰ درصد کمتر از ۱۵ سال، ۱۶ درصد بین ۱۶ تا ۲۵ سال، ۲۷ درصد بین ۲۶ تا ۳۵ سال، ۱۷ درصد بین ۳۶ تا ۴۵ سال، ۸ درصد بین ۴۶ تا ۵۵ سال و ۲ درصد نیز بالای ۵۵ سال سن دارند.
مدیرعامل بیمه پاسارگاد در ادامه سخنان خود نتیجه گیری کرد: توسعه بیمه های زندگی به عنوان ابزار مؤثر در توسعه تأمین آتیه مردم و تجهیز منابع بلندمدت، یکی از مهم ترین نیازهای اقتصاد ملی در شرایط کنونی است و نه تنها سرمایه گذاری منابع حاصل از ذخائر بیمه های زندگی به ویژه در بخش تولید می تواند موجبات اشتغال مفید در جامعه را فراهم سازد بلکه فعالیت در این رشته از بیمه دارای مزیت ایجاد اشتغال مستقیم نیز می باشد.
وی ادامه داد: صنعت بیمه کشور توان علمی و عملی لازم را برای توسعه بیمه های زندگی داراست که با تدبیر، برنامه ریزی و مدیریت می تواند به ثمر برسد و رسیدن به اهداف پیش بینی شده در اسناد بالادستی، با همت جمعی شرکت های بیمه و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران میسر و ممکن است.
معصوم ضمیری افزود: به منظور جلب اعتماد و اطمینان بیشتر مردم که لازمه توسعه هرچه بیشتر بیمه های زندگی است و با در نظر گرفتن وجود نظارت های کامل در بخش عملیات بیمه ای و سرمایه گذاری، اقدام لازم توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران صورت پذیرد و در نهایت این که باید پیش بینی ضوابط ترجیحی و تشویقی لازم برای تاسیس شرکت های بیمه مستقیم  تخصصی و اتکایی تخصصی در بخش بیمه های زندگی به عمل آید.

 

آدرس کوتاه شده: