جمعه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۵۳ ۵۲
طبقه بندی: اخبار
چچ

تولید بیمه نامه ها باید به سمت بلاکچین و هوش مصنوعی حرکت کند

مدیرعامل بیمه تعاون با اشاره به تولید بیمه نامه های جدید در صنعت بیمه با توجه به شیوع بیماری کرونا افزود: ما در بیمه تعاون محصول جدیدی را تولید و از بیمه مرکزی مجوز ارایه آنرا دریافت کرده ایم تا پس از قبول اتکایی مناسبی از سوی بیمه مرکزی بتوانیم آنرا از طریق آنلاین یا از سوی نمایندگی ها به فروش برسانیم.

تولید بیمه نامه ها باید به سمت بلاکچین و هوش مصنوعی حرکت کند


در نشست خبری آثار شیوع بیماری کرونا بر صنعت بیمه، دکتر یونس مظلومی مدیرعامل بیمه تعاون نیز با تشکر از اقدامات انجام شده توسط دکتر کریمی از زمان تصدی دبیرکلی سندیکای بیمه گران ایران، افزود: سندیکای بیمه گران ایران تشکلی صنفی است که باید به نوعی از حقوق اعضای خود دفاع کند و فکر می کنم با حضور دکتر کریمی تحولی شگرف در سندیکای بیمه گران ایران به وجود آمده است که از آن جمله می توان به تعامل با نهادهای حاکمیتی، سازمان مالیاتی، سازمان بورس، نهاد بیمه مرکزی، قوه قضاییه و نیروی انتظامی اشاره کرد.
وی بابیان اینکه آمارهای منتشر شده در دو ماهه اول سال 99 نشان می دهد که صنعت بیمه 8 هزار و600 میلیارد تومان حق بیمه تولید کرده است، افزود: این میزان حدود 31 درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد داشته در حالیکه در دو ماهه اول هر سال رشد حق بیمه های تولیدی بسیار کمتر از ماه های دیگر سال است.
دکتر مظلومی تصریح کرد: باتوجه به حق بیمه های تولید شده در دو ماهه اول سال جاری پیش بینی می شود که تا پایان سال جاری، 80 هزار میلیارد تومان حق بیمه تولید شود.
وی درباره انتشار اطلاعات توسط بیمه مرکزی نیز گفت: تاجایی که بنده اطلاع دارم بیمه مرکزی می گوید که اطلاعات در اختیار ما، فرآوری شده نیست بنابراین ممکن است مغایرت های فراوانی در آن وجود داشته باشد و انتشار زودهنگام آن باعث می شود تحلیل های درستی صورت نگیرد.
مدیرعامل بیمه تعاون خاطر نشان کرد: البته اتفاق خوبی که بین شرکت های بیمه و بیمه مرکزی رخ داده این است که تطبیق دیتا بین اطلاعات متمرکز سنهاب و تطبیق آن با اطلاعات شرکت های بیمه به شکل با کیفیت تری انجام می شود و به همین دلیل مغایرت بین اطلاعات بیمه مرکزی و شرکت های بیمه بسیار کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه شرکت های بیمه در بازار سرمایه سودهای خوبی کسب کرده اند، گفت: آن شرکت هایی که کسری ذخیره داشتند و ترازنامه های آنها نیاز به اصلاح داشت می توانند از فرصت ایجاد شده استفاده کنند و توان خود را افزایش دهند.
دکتر مظلومی سیستم سنهاب را  توسعه یافته، عمیق و جامع توصیف کرد و گفت: وقتی در شرکتی بیمه نامه ای تولید می شود، اطلاعات آن بصورت آنلاین در بیمه مرکزی نیز بارگذاری می شود.
وی خاطر نشان کرد: بعد از برجام و در مدت کوتاهی که بیمه گران خارجی به ایران سفر می کردند، من درباره سنهاب به آنها توضیح می دادم؛ برای آنها باعث تعجب بود چگونه در ایران چنین سیستم پیشرفته ای وجود دارد.
عضو شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران همچنین درباره تاثیر کرونا بر صنعت بیمه نیز با بیان اینکه به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم اثرگذار بوده است، خاطر نشان کرد: در بخش مستقیم تاثیر فراوانی نداشته و بیشتر در زمینه هزینه های بیمارستانی و خسارت های ناشی از فوت در بیمه نامه های عمر و یا عدم ترخیص کالا در گمرک برای کالاهای فاسد شدنی بوده است.
وی تصریح کرد: اما در بخش غیرمستقیم واحدهای تولید و بیمه گذارانی که دچار زیان و یا تعطیلی واحد تولیدی شده اند، در خرید بیمه نامه های مسئولیت کارفرما یا در بیمه نامه های مسافرتی دچار مشکل شده اند. 
دکتر مظلومی ادامه داد: البته با تمام این موارد خیلی انحراف معناداری در تولید بیمه نامه ها نسبت به سال قبل مشاهده نمی شود چون برآورد صنعت بیمه پس از کرونا نسبت به قبل از آن نیز همین میزان بوده است.
وی گفت: حدود 40 درصد از حق بیمه ها از نوع شخص ثالث، 10 درصد بدنه اتومبیل ، 25 تا 26 درصد درمان تکمیلی است و سهم سایر رشته ها به گونه ای  است که باعث رکود چشمگیر در صنعت بیمه نشده است.
مدیرعامل بیمه تعاون با اشاره به تولید بیمه نامه های جدید در صنعت بیمه با توجه به شیوع بیماری کرونا افزود: ما در بیمه تعاون محصول جدیدی را تولید و از بیمه مرکزی مجوز ارایه آنرا دریافت کرده ایم تا پس از قبول اتکایی مناسبی از سوی بیمه مرکزی بتوانیم آنرا از طریق آنلاین یا از سوی نمایندگی ها به فروش برسانیم.
وی در توضیح این بیمه نامه جدید گفت: این بیمه نامه به واحدهای تولیدی که به دلیل اپیدمی کرونا با محدودیت مواجه شده اند ارایه می شود تا با وقفه ای دو ماهه در کسب و کارشان براساس نوع و میزان هزینه روزانه با ریسک های بالا، متوسط و پایین خسارت های وارده را جبران کنیم.
دکتر مظلومی با بیان اینکه به زودی بیمه نامه های سنتی از بازار خارج خواهند شد و عمرشان در حال پایان است، گفت: در بسیاری از کشورها بیمه نامه های پارامتریک درحال عرضه هستند و برخی تغییرات در بیمه نامه ها آنقدر اصولی بوده که حتی بسیاری از مواردی که ما در دانشگاه ها به دانشجویان بیمه آموزش می دهیم به سرعت در حال تغییر هستند به شکلی که بیمه نامه های نوینی براساس هوش مصنوعی و بلاکچین در حال طراحی است که در صنعت بیمه ما نیز به زودی شاهد این تحولات خواهیم بود و سندیکای بیمه گران ایران هم در این زمینه وارد شده است.

گفتنی است نشست خبری آثار و پیامدهای کرونا بر صنعت بیمه باحضور دکتر کریمی دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران، دکتر مظلومی مدیرعامل  شرکت بیمه تعاون، یزداندوست مدیرعامل بیمه آسماری و جمعی از خبرنگاران تخصصی صنعت بیمه  به میزبانی سندیکای بیمه گران ایران برگزار شد.

 

آدرس کوتاه شده: