جمعه, ۲۳ دی ۱۴۰۱ ۱۱:۵۸ ۳۰
طبقه بندی:
  • اخبار
  • اخبار کارگروه ها
  • اخبار ویژه
چچ

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران:اقدامات و فعالیت های سندیکا سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان آورده برای صنعت بیمه داشت

به گزارش روابط عمومی سندیکای بیمه‌گران ایران، سید محمد کریمی، دبیر کل سندیکای بیمه‌گران در نشست تخصصی دبیران کارگروه‌های سندیکا ضمن تبریک روز زن و روز مادر، ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: مدیران و ...

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران:\r\n\r\nاقدامات و فعالیت های سندیکا سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان آورده برای صنعت بیمه داشت

 

به گزارش روابط عمومی سندیکای بیمه‌گران ایران، سید محمد کریمی، دبیر کل سندیکای بیمه‌گران در نشست تخصصی دبیران کارگروه‌های سندیکا ضمن تبریک روز زن و روز مادر، ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: مدیران و کارشناسان صنعت بیمه که در سندیکای بیمه حضور دارند، سرمایه عظیم انسانی و منابعی ارزشمند هستند که بعنوان اتاق فکر صنعت بیمه تلاش می کنند و برای تعیین استراتژی‌هاتی صنعت بیمه گرد هم آمده‌اند.

دبیر کل سندیکای بیمه‌گران ادامه داد: تضمین امنیت خاطر دارایی‌ها و اموال شهروندان وظیفه بیمه‌گران است که از درجه بالایی از اهمیت قرار دارد. بیمه‌گری وظیفه سنگینی است که به لحاظ خدمتی که به شهروندان ارائه می‌دهد از بسیاری از جایگاه‌ها و مشاغل دیگر بالاتر است.

کریمی همچنین در بخشی از مطالب خود اظهار کرد: در سال گذشته که برخی اقدامات سندیکا به صورت کمی توصیف شد، مشخص شد که اقدامات سندیکای بیمه‌گران 10هزار میلیارد تومان برای صنعت بیمه آورده داشته است.

دبیرکل سندیکای بیمه‌گران با اشاره به اهمیت حضور اعضا در جلسات کارگروه‎‌ها بر ضرورت بررسی مسائل و چالش های فراروی صنعت و ارائه راهکارهای فنی تاکید کرد.

وی همچنین با تاکید بر مساله آموزش در برنامه‌های سندیکای بیمه گران اظهار نمود: سرفصل‌های آموزشی که طراحی شده در کمیته آموزش سندیکا تصویب و پیاده سازی می‌شود که در نهایت به ارتقای دانش بیمه‌گران منتهی می‌شود.

در ادامه این نشست علی کرمی، معاون سندیکای بیمه گران، با بیان اینکه برای مصوب کردن طرح‌های مختلف نیاز به حضور بیش از دو سوم اعضا داریم، اظهار کرد: 78 درصد از اعضا در کارگروه تازه تاسیس مبارزه با پولشویی حضور داشته‌اند که جای تقدیر دارد.

وی با تقدیر از حضور پررنگ اعضا در جلسات مختلف سندیکا، حضور حداکثری در جلسات سندیکا را عاملی برای استحکام تصمیمات توصیف کرد.

کرمی همچنین با توصیف اقدامات کارگروه‌های مختلف در سندیکای بیمه‌گران، به بررسی عملکرد این کارگروه‌ها پرداخت.

او همچنین به اقدامات مثبت برخی کارگروه‌ها از جمله کارگروه‌های سرمایه‌گذاری، توسعه بیمه‌های زندگی، سرمایه انسانی، فناوری اطلاعات، روابط عمومی، بیمه‌های اتکایی، بیمه‌های اتومبیل، شبکه فروش و بازاریابی، مدیریت ریسک، مسئولیت، درمان اشاره کرد. 

در ادامه این نشست جناب آقای اویار حسین، مدیرعامل محترم بیمه پارسیان و رئیس کمیسیون فنی سندیکای بیمه‌گران اظهار داشتند: سندیکای بیمه‌گران از اختیارات لازم برای جهت دهی به امور صنعت بیمه برخوردار است. 

افزایش پرتفو هرچند ممکن است به لحاظ تبلیغاتی جذاب باشد اما مسائل فنی نیز باید در تولید حق بیمه رعایت شود. متخصصان فنی که نرخ حق بیمه یک رشته را اعلام می‌کنند، معمولا نرخی نزدیک به هم ارائه می‌دهند اما در این نرخ دهی باید هزینه‌های واقعی هم در نظر گرفته شود.

وی با انتقاد از کاهش نرخ فنی با قبول افزایش زیان ادامه داد: تحلیل نرخ‌های مربوط به سال گذشته نمی‌تواند در وضعیت سال جاری تاثیر داشته باشد، چرا که شرایط در این دو سال بسیار تغییر کرده است.

رئیس کمیسیون فنی سندیکای بیمه‌گران تاکید کرد: در کارگروه‌ها باید نگاه فنی در اولویت تصمیم‌گیری‌ها باشد تا بعد از نتیجه‎‌گیری، تصمیمات به بیمه مرکزی منتقل شود. 

اویار حسین ادامه داد: اطلاعات کامل صدور بیمه نامه در سامانه سنهاب بارگزاری می‌شود اما متاسفانه ما به این اطلاعات کلی دسترسی نداریم؛ این در حالی است که از طریق این اطلاعات و تحلیل آن می‌توانیم متوجه شویم که برای مثال در بحث بیمه‌های خودرو چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

رئیس کمیسیون فنی سندیکای بیمه‌گران تاکید کرد: حجم عظیم داده‌ها و اطلاعاتی که در سنهاب وارد می‌شود می‌تواند به جلوگیری از ادامه رویه‌های غلط و اصلاح فرایندهای موجود کمک کند.

در این نشست همچنین جناب آقای دکتر استاد هاشمی، معاون محترم نظارت بیمه مرکزی اظهار کرد: بیمه مرکزی باید در کنار شرکتها اما به عنوان یک ناظر فعالیت نظارتی خود را با قدرت ادامه دهد. بیمه مرکزی برای اصلاح فرایندهای اشتباه، صنعت باید با شرکت‌های بیمه تعامل و هماهنگی داشته باشد.

 

وی با موافقت با این گزاره که ما باید داده‌ها و اطلاعات را برای انجام تحلیل‌های بیمه‌ای در اختیار شرکت‌ها قرار دهیم، ادامه داد: برخی اوقات تحلیل‌هایی که نهاد ناظر روی اطلاعاتی که از خود شرکت‌‎های بیمه گرفته انجام داده برای شرکت‌های بیمه‌ای هم جالب است و جزئیات آن را از بیمه مرکزی طلب می‌کنند.

معاون نظارت بیمه مرکزی همچنین با بیان اینکه بیمه مرکزی با اعمال نظارت هوشمند یک شیوه جدید را برای انجام وظایف نظارتی خود در نظر گرفته است، ادامه داد: برنامه بیمه مرکزی با موضوع سه‌شنبه‌های فناوری حرکت جدیدی است که می‌تواند عرصه‌های جدیدی روی صنعت بیمه باز کند.

گفتنی است در این نشست هرکدام از دبیران کارگروه‌های مختلف سندیکای بیمه‌گران با تشریح اقدامات خود بر تاثیرگذاری تصمیمات سندیکا بر جریانات صنعت بیمه تاکید کردند.

آدرس کوتاه شده: