شنبه, ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۰۲۰۹
طبقه بندی:
  • بنر مناسبتی
  • در رسانه ها
چچ

ایسناعزم بیمه‌ای‌ها برای طلب بدهی‌شان از سایپا

در آخرین جلسه شورای عمومی سندیکای بیمه‌گران ایران، بر هماهنگی شرکت‌های بیمه و نهاد ناظر برای اخذ مطالبات صنعت بیمه از شرکت خودروسازی سایپا تاکید شد.

ایسنا\r\n\r\nعزم بیمه‌ای‌ها برای طلب بدهی‌شان از سایپا

به گزارش ایسنا، در آخرین جلسه شورای عمومی سندیکا که با حضور رئیس کل و اعضای هیأت عامل بیمه مرکزی برگزار شد، سید محمد علیپور - دبیرکل سندیکای بیمه‌گران - گزارشی از روند اجرای تخفیف ۲.۵ درصد توسط شرکت‌های عضو سندیکا و آخرین اقدامات صورت گرفته درباره وصول مطالبات از شرکت سایپا را ارائه کرد.

همچنین در همین زمینه غلامرضا سلیمانی - رئیس کل بیمه مرکزی - نیز با تاکید بر اینکه سندیکا باید ساز و کاری طراحی کند تا شرکت‌های بیمه بتوانند مطالبات معوقه خود را وصول کنند، گفت: موضوع بدهی‌های معوقه، یک خسران جدی در صنعت بیمه است و شرکت‌هایی که با بدهکاران بزرگ صنعت پای میز قرارداد می‌نشینند، به این بحران دامن می‌زنند.

طبق اعلام سندیکای بیمه‌گران، اعضای شورای عمومی به اتفاق بر لزوم به روز رسانی مطالبات معوق، پیگیری مطالبات خود از بدهکاران بزرگ و وحدت رویه شرکت‌های بیمه با هماهنگی نهاد ناظر برای اخذ مطالبات از شرکت خودرو سازی سایپا تاکید کردند.

پرداخت ۸,۰۰۰ میلیارد تومان خسارت درمان در یک‌سال

در ادامه این جلسه همچنین به موضوع بیمه‌های درمان پرداخته شد که اعضای شورای عمومی سندیکا با اشاره به اینکه صنعت بیمه فقط در سال گذشته ۸,۰۰۰ میلیارد تومان در حوزه درمان خسارت پرداخت کرده است، جایگاه فعلی صنعت بیمه در عرصه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی نظام سلامت کشور را مطلوب ندانسته و خواستار اتخاذ تدابیری شدند که صنعت بیمه در حوزه سلامت فعال‌تر عمل کند تا بیش از این متحمل هزینه‌های مضاعف نشود.

برگزاری مجامع شرکت‌ها در موعد قانونی، تعامل هر چه بیشتر شرکت‌ها با بیمه مرکزی در خصوص ارائه صورت‌های مالی، نحوه مدیریت ریسک‌های بزرگ، هماهنگی در روش ذخیره‌گیری، راهکارهای کاهش ضریب خسارت در رشته‌های اتومبیل و درمان از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

به گزارش ایسنا، بدهی برخی شرکت‌های خودروسازی به صنعت بیمه، مسأله‌ای است که پیش از این نیز از طرف مدیر عامل بیمه ایران هم مطرح شده بود. مساله اصلی در بدهی شرکت‌های خودروسازی به صنعت بیمه به این صورت است که این شرکت‌ها مبلغی را تحت عنوان حق بیمه خودرو به قیمت خودروهای تولید شده خود اضافه می‌کنند و زمانی که حق بیمه را از مصرف کننده دریافت کردند، بدهی خود را به بیمه گران پرداخت نمی‌کنند.

منبع:
آدرس کوتاه شده: